keskiviikko 26. elokuuta 2015

DIY-disasters

Joo. Niinhän se vaan taas tuli todettua, ettei tässä hääprojektissa oikein mikään mene niinkuin Strömsössä. Menneellä viikolla maalailimme nimittäin Miehekkeen kanssa tienvarsikyltit ja ehostimme myös jo kahdet häät nähneet liitutaulut uusilla maalikerroksilla käyttökelpoisiksi. Liitutauluista tuli oikein hyvät ja siistit, mutta ne tienvarsikyltit! Oih ja voih.

Kyltit oli jo edeltävänä päivänä maalattu violeteiksi, joten meikäläinen otti pensselin kauniiseen käteen ja alkoi sutia valkoisia kirjaimia paikoilleen. Lopputuloksesta en ottanut edes valokuvia, liekö syynä ollut jokin jumalainen johdatus vaiko oma tyytymättömyyteni lopputulokseen. Jo ensimmäisen kyltin jälkeen ajattelin, että perhana, olisihan tuon ja tuon kirjaimen voinut tehdä ihan toisellakin tavalla...
Onni siis kai onnettomuudessa, että kyltit olivat unohtuneet anoppilassa yöksi taivasalle ja ilmeisesti yökosteus oli saanut maalin valumaan. Anoppi oli soitellut aamulla Miehekkeelle ja kertonut onnettomuudesta, että maalit ovat "vähän" levinneet. No, muutamaa tuntia myöhemmin saimmekin jo sitten kuvamateriaalia, ja pakko on kyllä sanoa, että anoppi taisi kyllä kaunistella...



Eli vituikshan se noin kansankielellä ilmaistuna meni. Mutta minäpä saan nyt sitten toteuttaa uuden vision ja aion käyttää siihen tarkoitukseen vanhoja vesivärisiveltimiäni. Niillä kun ei ole muutenkaan mitään käyttöä, joten yhtä hyvin voin pilata ne kalustemaalilla.

On tässä sitten jotain hyvää ja onnistunuttakin saatu aikaan! Päätin tässä eräänä päivänä, että haluan häihimme bingon, joten näppäränä tyttönä kasasin sellaisen Wordin avustuksella. Lopputuloksesta tuli aika hieno, vaikka itse kehunkin, ja eilen sitten Miehekkeen pikkusiskon kanssa rullasimme bingoista kääröt.




Että häävieraille vain tiedoksi, kannattaa olla tarkkana, koska kolme ensimmäistä bingoa palkitaan!


Pisti muuten tätä morsianta vähän ihmetyttämään, kun luin tänään Minkun blogista heidän häidensä ohjelmasta ja bongasin hauskan yksityiskohdan. Meidän hääbingojen kaksi ensimmäistä ruutua ovat sisällöltään täysin samat, ha!

2 kommenttia:

  1. Hahaa! :D kyltitkin on melkein kaksosia! Hyvä me :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on sentään siinä määrin perinteinen malli, että se ei ole varsinaisesti omituista, mutta tuo bingo :D Todellakin hyvä me!

      Poista