torstai 4. joulukuuta 2014

Valoja tunnelin päässä...

Kamalinta tässä hommassa on odottelu ja epätietoisuus. Meillä periaatteessa on jo bändi varattuna, mutta vain periaatteessaa. Valitsemamme bändin kitaristi-laulaja soittaa nimittäin kolmessa eri kokoonpanossa ja hänen kalenterimerkintöjensä selvittämisessä on kulunut tässä jo kolmatta viikkoa.
On vaan niin meikäläisen tuuria, että tietysti juuri sillä meidän päivällämme on joku mystinen kysymysmerkki. Argh.
Jos tässä käy niin, ettemme ko. bändiä juhliimme saakaan, olen kyllä hemmetin pettynyt. En ole edes kuullut bändin soittavan, mutta olen kuullut kehuja ja biisilistakin oli juuri meidän näköisemme! Tietysti yksi painava tekijä oli myös hinta, kolme 45 minuutin settiä reilulla seitsemälläsadalla ei todellakaan ole liikaa.

Mutta ettei tämä menisi ihan marinaksi, niin onhan mulla jo ensimmäiset koristeetkin hankittuna! Pyörähdimme toisen kaasoni ja mieheni pikkusiskon kanssa Hämeenlinnan Goodmanissa odotellessamme toista kaasoa vapautuvaksi taannoiselle hääpuvunhakureissullemme, ja siellä sitten Clas Ohlsonilta tarttui mukaan tällaiset koristevalot:

Kuva
Ostin helmivaloja oikein kaksin kappalein. Visioin noita jo ruoka- ja lahjapöytiin. Kaveriksi olisi tarkoitukseni laittaa PartyLiten GloLite-kynttilöitä, mikäli en siis polta niitä ennen Suurta Päivää :D
Muuten en välttämättä siis ostaisi edes häihini niin törkeän kalliita kynttilöitä, kuin nuo GloLitet ovat, mutta niitä sattuu pyörimään minulla täällä jo valmiiksi.

GloLite;kuva pöllitty täältä
Edellinen avioliittolakia koskeva kirjoitukseni poiki muuten hitonmoisen kävijäpiikin blogiini. Pitäisikö alkaa käsitellä enemmänkin yhteiskunnallisia aiheita? Tavallisesti sivua ladataan päivässä maksimissaan parikymmentä kertaa, mutta viime perjantaina latauksia oli melkein kaksisataa! Huh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti