lauantai 5. syyskuuta 2015

Terveisiä keuhkoparantolasta.

Yritin keksiä mukahauskan otsikon, josta jo kävisi ilmi, että täällä sairastetaan, mutta näin aamuvarhaisella ei voi odottaa kuin yllä olevan otsikon kaltaisia helmiä.

Tasan viikko meidän häihin. Siis mihin se aika ihan oikeasti meni? Ensin sitä oli yli vuosi, sitten vuosi, yhdeksän kuukautta, puoli vuotta... Ja nyt sitä on enää viikko?! Jännitys on hirmuinen ja jostain syystä kaikki mahdollinen menee päin v*ttua, näin suoralla suomen kielellä sanoakseni. Olette jo saattaneet lukea Karkkilan tapauksesta, mutta vakuutan, että se ei ole suinkaan ainoa, joka tässä viikon sisällä on mennyt pieleen!

Aloitetaan boolimaljoista. Koska Hämeenlinnan Class Ohlsonilla ei ollut haluamiani 3,8 litran hanallisia lasiastioita, veljeni kihlattu E varasi kyseiset astiat omalla nimellään ja lupautui hakemaan ne, itse kun Hämeenlinnassa asuu ja minulla on sinne kuitenkin aina reippaan puolen tunnin ajo.
Kaiken piti olla hyvin, kunnes toissapäivänä sainkin sitten E:ltä viestin, että Clasu ei pystykään toimittamaan boolihanojamme, koska niitä saadaan Ruotsin keskusvarastoon vasta 10.9. Tämä tiedoksi siis kaikille muillekin Class Ohlsonin hana-astioista haaveileville: ei ole!

Onneksi ympäriltäni löytyy paitsi myös ihana kaaso, myös mahtavia ystäviä ja nyt minulla on jo lainahanat kiikarissa, eli loppu hyvin, kaikki hyvin.

Olin eilen aamulla hädin tuskin toipunut torstaisesta hanaepisodista, kun klikkailin itseni postin sivuille seuraamaan, missä JuhlaCenterin pakettini menee. Tilasin sieltä siis karkkikauhat. En tiedä, olenko jo kirjoittanut karkkikauhoista! Lyhyesti: meillä piti olla kauhat, mutta niitä ei löydy mistään, vaikka anoppila, kaaso-T:n koti ja varasto ja jopa appivanhempieni mökki on käännetty ylösalaisin! Ärrr...
No, tilasin siis uudet kauhat ja muuta pientä härpäkettä. Tämä tapahtui maanantaina 31.8. ja keskiviikkona 2.9. sain lopulta tiedon siitä, että paketti on postitettu... Postin seurannan mukaan tosin vielä torstai-iltanakin paketista oli vasta vastaanotettu sähköinen ennakkotieto. Okei, selvä, ei hätää. Kauhat ehtii paikalle, hengitä...
Kunnes eilen aamulla paketin olinpaikkaa tarkistaessani totesin, että jälleen kerran joku haluaa meitä koetella. Lajitteluvirhe, paketti on mennyt meistä railakkaasti ohi ja on Jyväskylässä. Voi #%&¤!

Tietenkin se paketti ehtii tänne viikossa, mutta alkaa vaan hiljalleen ärsyttää, kun mikään ei mene niin kuin pitäisi mennä, tienvarsikylteistä karkkikauhoihin ja itsestään lukittuvaan autoon. Sen lisäksi flunssassa ollaan oltu molemmat kohta viikko, jes.

Tuleepahan sit hiton luja liitto!

6 kommenttia:

  1. Nyt hengittelet syvään siellä! Mulla oli kanssa ihan kamala häitä edeltävä viikko ja vielä hääpäivänäkin oli muutamat katastrofin ainekset kasassa! Mutta siitä itse hääpäivästä tulee jotain mielettömän ihanaa, oli sitten ne hiton karkkikauhat tai ei :D mutta joo, mä niin tiedän ton fiiliksen eli tsempit täältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Puuh*
      Kiitos tsempeistä, sitä totisesti tarvitaan :D Kyllä tää tästä, v-käyrää vaan nostattaa tämmönen!

      Poista
    2. No, niin huomenna se on H-hetki, ja usko pois, olet unohtanut karkkikauhat, lukittuvat ovet ja kaiken muun..se on niin että kukaan ei huomaa mitään puuttuvan ja kaikki menee omalla painollaan...muistakaa nauttia tästä ainutlaatuisesta päivästä, se on niiiin pian ohitse. Meillä jo melkein lasketaan minuutteja, koska häät alkavat. Tiedät varmaan kuka.

      Poista
  2. Kääääk kerro jo, miten teidän häät meni? :) t. Innokas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sinua varten oli pakko laittaa Instagramiin kuva! :D Eli hengissä selvittiin ja päivä oli onnistunutkin, joitain takaiskuja lukuun ottamatta. Kirjoittelen, jahka saan ajatukseni kasaan! :)

      Poista
    2. Joo mä heti huomasin sen, se oli upee! Kiitos maistiasesta :D

      Heti häiden jälkeen on kyllä kieltämättä kauheen vaikee kirjoittaa. Mulla oli ensimmäisenä mielessä just ne takaiskut, vaikka juhlat oli huikeet! Mitä enemmän aikaa häistä kuluu, niin sitä parempi fiilis on tullut koko päivästä. Onneksi päivä kuitenkin oli teillä onnistunut! Jään odottelemaan :)

      Poista