keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Hengissä ollaan!

Hups. Siinä se maaliskuu sitten hujahti ohi aivan siivillä, kun oli paljon järjestettäviä asioita. Asuntokuvio on nyt ratkaistu ja muutaman viikon päästä meidän olisi määrä jo kantaa kamamme uuteen osoitteeseen. Tästä lisää, kun aihe on ajankohtainen, ja tähän väliin jo pahoitteluni siitä, etten tule varmaankaan tässä(kään) kuussa paljolti kirjoittelemaan juuri noiden muuttopuuhien vuoksi.

Menneenä viikonloppuna kunnostauduimme Miehekkeen, kaaso L:n ja tämän lakanoidenlämmittäjän kanssa hääaskartelujen saralla. Minä ja kaaso suihkittiin Deco-sprayta kutsuihin, miesväki taas lasipurkkeihin ja aika hyvältähän se lopputulos näyttää, vaikka itse kehunkin!
Kutsuista suurin osa saatiin valmiiksi, mutta harmillisesti spray loppui kesken. Nyt olen yrittänyt sitten metsästää kyseistä värisävyä lisää, mutta Prismasta se on loppu. Täytyy käydä tsekkaamassa tilanne Tokmannilla vaikkapa huomenissa, haluaisin saada tuon kutsuasian jo pois päiväjärjestyksestä!
Myös purkkien osalta tapahtui huomattavaa edistystä. Pojat saivat suihkittua monen monta pilttipurkkia ja isompaa lasipurkkia hopeisiksi ja niiden kuivuttua Mieheke pääsi liimailemaan niihin mustaa pitsiteippiä. Söpöjähän niistä tuli!


Mutta koska mikään ei meidän askartelupiirissä mennyt kuin Strömsössä, päätti tuo musta pitsiteippi loppua kesken, tietysti! Tänään yritin etsiä sitä töiden jälkeen käsiini lisää, mutta kuinka ollakaan, sekin oli Prismasta loppu. Jep jep, näin meillä. Ostin sitten tilalle valkoista ja harmaata pitsiteippiä ja lajitelman satiininauhoja, josko niillä jatkaisi koristeluja.


Ei mulla sen kummempaa ollut, kunhan ajattelin ilmoitella itsestäni!

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä hurjan söpöt pilttipurkit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin! Ensin tuo musta pitsi tuntui kamalan raskaalta purkin yläosassa, mutta nyt siihen on silmä tottunut ja se on tosissaan aika söötti :3

      Poista