keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Hääyöksi hotelliin

Lopultakin se on tehty!
Olen vitkutellut hotellin varaamisen kanssa kuukausikaupalla, enkä oikeastaan edes osaa sanoa sille mitään järkevää syytä. Homma on vain jäänyt roikkumaan, mutta nyt se on lopultakin hoidettu pois alta.

Meille oli alunperin selvää, että menemme hotelliin hääyötä viettämään. Kotiin raahautuminen jotenkin tuntui ajatuksena huonolta, ikään kuin hääpäivä loppuisi liian lyhyeen. Hotelliin meno takaa juhlatunnelman loppuun asti, eikä tarvitse miettiä esimerkiksi tiskivuorta tiskipöydällä, pesemättömiä pyykkejä, yleistä sekaisuutta, kissojen ruokkimista jne. Meidän hulppea neljän huoneen asuntomme toimii häidemme aikaan majoituspaikkana toiselle kaasolleni ja miehekkeen toiselle bestmanille, mikäli he niin tahtovat, joten kisut tulee ruokittua varmasti joka tapauksessa. Sitä paitsi kyllähän hääpari ansaitsee rankkojen juhlien (ja erityisesti juhlajärjestelyjen!) jälkeen vähän hemmottelua, kuten kuohuviiniaamiaisen huoneeseen ;)

Forssassa ei juuri hotellitarjontaa ole: meiltä löytyy TV:stä Jyrki Sukulan kautta tuttu Hotelli Maakunta, Hotelli Koskenniska (muinaismuisto 60-luvulta) ja Scandic. Vaikka Maakunta huokuukin menneiden aikojen tunnelmaa, oli yksimielinen päätöksemme varata huone Scandicista. Eikä tosiaan mikä tahansa huone. Scandic tarjoaa hääpareille hääpaketin, jonka hintaan kuuluu hotellista riippuen majoitus Family Superior, Superior, Superior Plus, Junior Suite tai Suite -luokan huoneessa, kuohuviiniaamiainen huoneeseen tarjoiltuna ja myöhäinen huoneen luovutus. Hintaa tälle pläjäykselle tuli 148 euroa, mutta hinnat tietysti vaihtelevat hotelleittain ja varmasti myös jonkin verran sesongin mukaan.
Scandicin nettisivujen kautta hääpaketin pystyy varaamaan varauskoodilla WED.


Scandic Forssassa pakettiin kuuluu majoitus Junior Suite -huoneessa
 Lähdetäänkö teillä toipumaan häähumusta hotelliin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti