keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Aiheen vierestä: Forssan Teatteri

Kuten jokunen siellä näyttöpäätteiden sillä puolen saattaa tietääkin, sain itseni ängettyä Forssan Teatterin lavalle tulevalle kaudelle 2015-2016. Teatterilaisena minulla on suuri ilo ja kunnia levittää tätä taiteen ilosanomaa kaikille, jotka vain pysyvät paikoillaan tarpeeksi kauan kuunnellakseen... Ja vähän niillekin, jotka juoksevat karkuun. Pitemmittä puheitta seuraa tärkeää informaatiota tai törkeää tuputusta, miten kukin asian kokee.

Klikkaa isommaksi.
Ihan ensitöikseni haluan huomauttaa, että onpa komia plakaatti! Kuten kuvasta näkyy, tulevalle kaudelle on tarjontaa enemmän kuin yltäkylläisesti. Syyskuussa homma polkaistaan käyntiin viime kaudelta tutun Öbaut seitsemän veljeksen voimin. Yleisön pyynnöstä näytelmää esitetään syyskuussa vielä viisi kertaa. Hopi hopi lippuja varaamaan, jos et ole vielä käynyt tsekkaamassa tätä spektaakkelia! Tässä linkki Seutusanomien juttuun.

Syyskuussa ensi-iltansa saa kaaos, tummanpuhuva komedia naisista nykymaailmassa. Näytelmän käsikirjoitus on Mika Myllyahon kynästä ja sen on ohjannut Kirsi Lindholm.
Lokakuun puolivälin tietämillä teatterin päänäyttämöllä nähdään kantaesitys Arto Niemisen Isältä pojalle -farssikomediasta. Elina Pohdon ohjaamaa näytelmää katsomaan tulevia ohjeistetaan ottamaan mukaansa roimasti pilkettä silmäkulmaan, sillä tälle kaksituntiselle on myönnetty naurutakuu!

Ensi vuoden puolella, tammikuun 30. päivä on sitten meikäläisen vuoro astua estradille (okei, on siellä pari muutakin tyyppiä), kun ensi-illassa nähdään Ari Wirran käsikirjoittama ja Elina Pohdon ohjaama Rinsessa Ruusunen. Tervetuloa selvittämään, uskovatko lapset enää nykypäivänä satuihin. Tämä koko perheen komedia ei sovi välttämättä aivan perheen pienimmille, mutta tarjoaa takuuvarmasti nauruhermoja kutkuttavia yllätyksiä hieman isommille katsojille!

Maaliskuussa Forssan Teatteri vetää vielä viimeisen ässän hihastaan, kun "hilpeä draamakomedia" Pesulan likat esitetään ensi kertaa suurelle yleisölle. Pesulan likat on maailmalta tuttu hitti, joka sisältää paljon laulantaa ja nostaa esiin ystävyyden ja yhteisöllisyyden teemoja. Käsikirjoitus Tony Roper, ohjaus Elina Pohto.

Pitkin kautta teatterissa nähdään myös vierailevia esityksiä, kun Jussi Simola Stand up-show ja suoraa improa tarjoileva Neljäs seinä valtaavat näyttämön.

Lippuvaraukset puhelimitse numeroista 040 569 6897 (Rauha Kallio) tai 050 303 2462 (Keijo Koskimies). Varauksensa voi tehdä myös netissä, täällä!
Forssan Teatterista voi tykätä Facebookissa.

Löytyikö tarjonnasta jotain kiinnostavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti