maanantai 13. heinäkuuta 2015

Karkkibuffet

Uusi viikko on kiva aloittaa makein ajatuksin, joten puhutaanpa karkista. Kävimme eilen sulhon kanssa ohikulkumatkallamme Urjalan makeistukussa ostamassa herkkuja buffettiin. Tässä tekemämme huomio.

K I L P A I L U T A !
Meille kävi karkkien kanssa perinteinen moka, eli emme pahemmin laskeneet, mistä namit kannattaa hankkia. Tämä suurimmaksi osaksi siksi, että Urjala on naapuripitäjä, ja makeistukku vaikutti hyvältä ajatukselta. Päädyimme ostamaan vähän jotain jokaiselle, eli ostoskorista löytyi liitulakuja, wanhoja autoja, hedelmäpanttereita, vaahtosieniä, Fazerin sinistä ja retrotikkareita. Yhteensä nannaa tuli lastattua autoon yli 13 kiloa. Kun kotona laskimme kilohinnan valikoimallemme, leukamme loksahtivat. 10,5 euroa. Olisi kannattanut laskea etukäteen.

Tuli siis todettua, että jopa Prisman irtokarkkihyllystä olisi saanut namit edullisemmin, jos vain olisi viitsinyt kauhoa. Ja bonukset päälle. Jos tämä vaihtoehto ei houkuttele, kannattaa ottaa Google avuksi. Edullisia nameja saa tilattua esimerkiksi Karkkigalleriasta. Hintoihin lisätään tietysti vielä postikulut, jotka määräytyvät luonnollisesti paketin painon mukaan. Minimikulu on 4,90 €.

Inspiraatiokuva
Parempaa onnea ja makeita herkkuhetkiä kanssamorsioille! Hui, alle kaksi kuukautta meidän häihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti