maanantai 17. marraskuuta 2014

Edistystä!

Olenkohan (/olemmekohan) ehkä hieman ajoissa liikenteessä, vai miksi minusta tuntuu siltä...? Hääjärjestelyissä on otettu jo huimia harppauksia eteenpäin! Juhlapaikka ja kirkko on varattu, alustava vieraslista on laadittu jo aikapäiviä sitten, eilen väänsin koneella budjetin (joka ihan näin sivumennen sanoen kauhistuttaa! Minä kun kuvittelin järjestäväni halvat bileet), bändi on varattu, samoin kuin valokuvaaja kirkkoon ja juhlapaikalle. Studiokuvaus pitäisi vielä varata, se onkin tehtävälistani ykkösenä heti huomenna. Harmillisesti työt hankaloittavat päiväunelmointiani ja järjestelyjä!

Haluaisin jo palavasti ryhtyä "fyysiseen" valmisteluun, hankkia materiaalia kutsuihin ja koristuksiin, mutta joku ihmeen lukko päässäni on. On muka liian aikaista. Faktahan on, että mitä aikaisemmin kaiken maailman askartelut on tehty, sen vähemmän stressattavaa sitten häiden lähestyessä on. Ja energiaa jää muuhunkin.

Jos täällä käy tulevia morsiamia (tai miksei sulhasiakin) tai jo rouviintuneita henkilöitä, haluaisin tiedustella, missä vaiheessa teillä aloitetaan/aloitettiin varsinainen "näpertäminen"?
Leppoisaa maanantaita, tämä morsmaikku rientää tästä töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti