tiistai 25. marraskuuta 2014

Onnellinen hääpuvun omistaja

Niinhän siinä sitten pääsi käymään. Eilinen visiitti Lovebirdsiin oli äärimmäisen onnistunut, marssin nimittäin liikkeestä ulos tolkuttoman painava, mutta aivan uskomattoman ihana puku kainalossani. Tein kyllä siinä mielessä virheen, että kokeilin Unelmapukuani ensimmäisenä, ja vasta sen jälkeen muita vaihtoehtoja. Vaikka kaikki kokeilemani puvut olivat omalla tavallaan toinen toistaan kauniimpia, ei mikään enää näyttänyt tai tuntunut miltään, kun oli kerran saanut kokeilla Sitä Oikeaa.

Itse en edes valinnut sovitettavaksi kuin tuon yhden ja ainoan puvun, kaasoni ja mieheni pikkusisko tekivät valintatyön puolestani ennen kuin ehdin edes silmää räpäyttää :D
Kauniita pukuja, tietysti, ja sovituksessa oli myös yksi merenneito-mallinen puku, vaikka olin alun alkaenkin jo sitä mieltä, että kapea malli ei minun kroppaani imartele. Olin oikeassa. Kapeassa puvussa lantioni näytti vain suhteettoman leveältä, vaikka oikeasti olen kaikkea muuta, kuin leveälanteinen.
Kokeilin siis pääasiassa A-linjaisia pukuja, laahuksella ja ilman. Kaikissa oli omat hyvät ja huonot puolensa. Laahuksettomat puvut näyttivät ja tuntuivat mukavan kevyiltä ja liikkuminen oli helppoa, mutta laahus teki puvusta tietysti astetta juhlallisemman. Oli satiinia ja taftia, pitsiä pienissä määrin. Bling blingiä ja ei bling blingiä, koristenappeja ja nyörityksiä.
Yksi puku istui minulle kuin hansikas ympärysmittansa ja pituutensa puolesta, mutta sai kuitenkin jäädä odottamaan jotain toista morsianta, sillä itse lunastin lopulta Unelmapuvun omakseni. Sain samaan hintaan vielä kaksivanteisen alushameen ja pukupussinkin, ei huono diili! Puvun hintakaan ei päätä huimannut, maksoin nimittäin puolet siitä, mitä puku kustantaisi uutena. Tietysti joitain muutoksia pukuun on tehtävä, helmaa täytyy lyhentää melko reippaasti ja yläosaa ottaa hieman sisään, mutta sen ei pitäisi olla mikään ongelma, saati maksaa mansikoita. Toki helmassa on kerros poikineen, mutta ompelijalla sitten selviää, täytyykö sitä leikellä vai onnistuisiko lyhentäminen esimerkiksi tekemällä jonkinlaisia nostoja... Elämme jännittäviä aikoja ;)

En (luonnollisesti) aio julkaista kuvaa puvustani kokonaisuudessaan, mutta tässä pieni yksityiskohta!






Sain Lovebirdsin myyjältä myös varsin käyttökelpoisen vinkin. Ihailin violetteja kenkiä ja sain kuulla, että satiinipintaisia kenkiä voi myös värjätä! Kuulostaa itsestäänselvältä, mutta enpä ollut tullut ajatelleeksi! Jos onnistun löytämään huokeat kengät, voisin kyllä harkitakin tuota värjäystä. Kuulemma kustantaa 30 euroa, mutta kai sen voisi itsekin tehdä?

2 kommenttia:

  1. Hei jes, onnea tuoreelle hääpuvun omistajalle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja onnea sullekin kuparinväristen krakojen löytämisestä, pidän peukut pystyssä, että sävy olisi oikea! (:

      Poista