keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Korkojen kera

Ha!
Olen viettänyt pientä hääsuunnitteluvapaata, vaikka järjestelyistä onkin tullut turistua niin sulhon,  toisen kaason, kuin anopin, appiukon ja kälynkin kanssa. Niin ja toisen bestmanin. En ole kuitenkaan elänyt koko vapaapäivääni hääsuunnitelmat mielessäni, kuten tunnun nykyään suorastaan pelottavan usein tekevän... Istuessani äsken koneen ääreen aloinkin siis pohtia, mistä ihmeestä muka kirjoittaisin. Aiheita on tietysti pilvin pimein. Se tässä ajatusten tallettamisessa onkin kaikkein vaikeinta, kun ei oikein tiedä, mistä ihmeestä sitä sitten aloittaisi. Sitten tajusin, etten ole vielä maininnut sanallakaan kengistä, vaikka olen todellisuudessa hullu kenkämuija! Joten kyllä, tämä teksti sisältää asiaa kengistä, vaikka tietenkään minulla ei sellaisia vielä olekaan hankittuna. Inspiraatiota, inspiraatiota :)

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
 Ja loppuun vielä yksi "villi kortti": olen haaveillut Iron Fistin korkokengistä jo monta vuotta ja takaraivossa jyskyttää ajatus, josko häät voisivat toimia hyvänä tekosyynä sellaisten hankkimiseen. Työkaverini kauhistui, kun mainitsin halustani hankkia hääkengiksi pääkallokuvioiset kengät :D Ehkä ajatus ei kolahda kaikille, etenkään varttuneemmalle väelle, mutta minä hitto vie rakastan sitä, että kengissä on asennetta! Nämä kyseiset eivät ole ne, joita työkaverille mainostin, mutta nätit ovat nämäkin!

Kuva

Yksi juttu meikäläisen täytyy kyllä oppia hyväksymään ennen hääkenkien hankintaa... Nimittäin tuo korkeus. Olen siis itse tällainen 162 cm "pitkä" keskimittainen tapaus ja tykkään kompensoida puuttuvia senttimetrejä koroilla. Korkokengissä vain tuppaa olemaan se ongelma, ettei niillä jaksa millään seistä, kävellä ja tanssia koko päivää. Toki tämäkin riippuu pitkälti kengästä, mutta lättäjalkaisen onkin sitten todella vaikea löytää sellaisia kenkiä, joissa jalka ei puutuisi. Kuinka hiton noloa olisi, jos morsian ontuisi/kävelisi kuin pingviini jo kirkossa? :D

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Siirryn valikoimaan kävelyä kestäviä kenkiä huomista työpaikan koulutusristeilyä (!!) varten ;)

2 kommenttia:

  1. Ooooh, ihania kenkiä!! Ei kai sillä koron korkeudella ole niin väliä; hankit vaan iltaa varten matalammat, jos jalat väsyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin täytyy kyllä ehdottomasti tehdä. En varmaan kyllä osta toisia kenkiä, otan jotkut hyvin sisäänajetut yksilöt hätävaraksi. Tai vaadin kaasoilta kenkiä ;D

      Poista