keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Tunnelmointia kuvien merkeissä

Yhtä varmasti, kuin talvi yllättää autoilijat joka ikinen vuosi, kuuluvat kynttilät syksyyn. Kynttilöitä tulee meidän häissämme olemaan takuuvarmasti lukuisia, sillä mikään ei ole yhtä tunnelmallista, kuin pimenevä syysilta ja kynttilänvalo. Alle olen kerännyt koko joukon kuvia, jotka inspiroivat ainakin meikäläistä. Vaikka en ole koskaan ollut mitenkään erityisesti luontoihminen, haluan hyödyntää omien häideni koristelussa luontoa mahdollisimman paljon, se kun on syksyllä kaikkein kauneimmillaan. Ongelmaksi tässä muodostuu tosin se, että häitämme juhlitaan jo syyskuun puolivälissä, eli en välttämättä saa niitä himoitsemiani ruskan väreissä hehkuvia vaahteranlehtiä... Pihlajanmarjat ovat onneksi tuolloin parhaimmillaan, samoin kuin auringonkukat!



Meidän juhlissamme ei ole tiukkaa istumajärjestystä, mutta jos olisi, paikkakortit voisivat näyttää tältä!





Tällaista värimaailmaa tullaan meidänkin häissämme näkemään.



Tykkään itse hirmuisesti noista oksista. Suunnitelmana olisi hankkia jostakin juhlapaikan ulkopuolelle portaille pari maitotonkkaa ja niihin sitten tuollaiset oksankarahkat, joihin voisi kiinnittää vaikka ulkokäyttöön sopivia valoja tai ripustaa kynttilöitä. Vähän samalla lailla, kuin kesähäissä tavataan laittaa juhannuskoivut ovenpieliin.

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään noista oksista! Tuo onkin kiva idea, että niitä voisi laittaa juhlapaikan ulkopuolelle juhannuskoivutyyliin. Meille niitä on tulossa mitä luultavimmin myös pöytiin. Värimaailmannekin näyttää upealta! Meillekin on tulossa violettia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän! ;) Teille on ainakin lukemani perusteella tulossa kovasti samantyylistä koristusta, kuin mistä itse ainakin haaveilen. Etenkin hankkimastasi lintuhäkistä tykkäsin ihan hulluna!

      Poista